Tervetuloa valonetin yritysasiakkaaksi!

Valonetin yritysmyynti palvelee yrityksiä, järjestöjä, valtion ja  kuntien laitoksia, sairaanhoitopiirejä, yliopistoja, kouluja ja muita julkisia tahoja näiden valaisinhankinnoissa. Toimitamme valaisinalan tuotteita paljon esimerkiksi hotelleihin, taloyhtiöihin, teollisuuteen, myymälöihin ja toimistoihin. Yritysasiakkaille on myös mahdollista toimittaa tilaustuotteet suoraan tehdastilauksina.

Maksaminen pankkitunnuksilla ja luottokorteilla

Checkout maksutavalla voit maksaa yrityksesi tilauksen verkkopankkitunnuksillasi sekä Visa ja Mastercard luottokorteilla jolloin maksetut tilaukset voidaan käsitellä heti ilman laskutustilin avaamista. Checkout maksusta saat kirjanpitokelpoisen kuitin sähköpostiisi tulostettavana .pdf tiedostona.

Suora laskutus yritysasiakkaille 

Yritysasiakkaille voidaan lähettää myös suora lasku joka edellyttää laskutustilin avaamista. Laskutustili voidaan avata jo tilinpäätöksen julkaisseelle yritykselle y-tunnuksen perusteella. Laskutettavan yrityksen taustatiedot tarkistetaan Y-tunnuksen perusteella tiliä perustettaessa sekä säännöllisin väliajoin. Laskutustapana käytetään ensisijaisesti verkkolaskua.
Huom. Mikäli teet laskutettavan tilauksen talo-/kiinteistöyhtiölle niin anna myös isännöitsijän/managerin yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero) tilaukseen, tällä varmistetaan asiakkaan osto-oikeus.

Sami Kindt Oy pidättää oikeuden olla avaamatta laskutustiliä sekä oikeuden määrittää luottoraja tapauskohtaisesti.


Yhteystiedot laskutusasiakkaille
Sami Kindt sami(at)kindt.fi
+358(0)45 111 3645

Sami Kindt Oy
VAT 22111721
Oilantie 2, 12600 Läyliäinen

Uutuudet
Uusi
Osram LED-lamppu - DULUX L HF 8W/840 2G11 1000lm
Osram LED-lamppu - DULUX L HF 8W/840 2G11 1000lm
Päätuoteryhmät